Церковне життя - Життя в селі - Сільське життя - Форум! Молодків - портал нашого села. Село Молодків!
Головна сторінка Стрічка RSS Напишіть нам Книга відгуків Неділя, 05.09.2010, 14:32
Молодків - портал нашого села!
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Сільське життя » Життя в селі » Церковне життя (Хто що скаже про віруючих різних сіл і конфесій)
Церковне життя
RenoДата: Понеділок, 23.11.2009, 23:58 | Повідомлення # 1
Рядовий
Група: Користувачі
Репутація: 0
Статус: Offline
Як фантом написав, що обговорення цієї теми можна буде зробити на форумі, тож почнемо.
Я думаю багато думок із Молодкова ми не почуємо так як дуже мало людей має інтернет, а ще менше знає про сайт. Тож будемо виправляти. На рахунок статистики відвідуваності церкви то я абсолютно згідний. В більшості ходить старше покоління, ну як і всьому християнському світі (мається на увазі православних, католиків, і греко-католиків, бо бабтисти, протистанти, харизматики, пятидесятники ітд, ходять на Богослужіння всією сімєю мусять напевне).
Якщо комусь потрібні докази на рахунок статистики то звертайтеся буду в селі спеціально пофоткаю і тих і тих.
Якщо хтось знає якісь правдиві, або не правдиві факти про наші церкви пишіть). Це ж форум. Тож вперед!

fantom2Дата: Неділя, 21.02.2010, 14:54 | Повідомлення # 2
Генералісимус
Група: Адміністратори
Репутація: 0
Статус: Offline
На мою думку і на думку багатьох людей, в наш час релігія немає нічого спільного з вірою! Це просто ще один спосіб отримати владу і гроші. )

Форум » Сільське життя » Життя в селі » Церковне життя (Хто що скаже про віруючих різних сіл і конфесій)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Дизайн розробка та супровід КОМПІК ІФ Копіювання матеріалів тільки з дозволу адміністрації і з обов'язковим посиланням на сайт
© Copyright с.Молодків molodkiv.if.ua 2010
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Рейтинг сайтів прикарпаття КОМПІК ІФ - інформація, технології, мультимедіа, веб. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Реклама: