Оцініть діяльність влади нашого села - Влада села. - Сільське життя - Форум! Молодків - портал нашого села. Село Молодків!
Головна сторінка Стрічка RSS Напишіть нам Книга відгуків Неділя, 05.09.2010, 15:09
Молодків - портал нашого села!
[ Нові повідомлення · Учасники · Правила форуму · Пошук · RSS ]
Сторінка 1 з 11
Форум » Сільське життя » Влада села. » Оцініть діяльність влади нашого села (Ваша думка про роботу влади села)
Оцініть діяльність влади нашого села
Як ви оцінюєте роботу сільради для покращення життя в селі ?
1.Робота відмінна[ 1 ][7.14%]
2.Погана робота[ 0 ][0.00%]
3.Не відчуваю взагалі[ 8 ][57.14%]
4.Справляються з обовязками[ 1 ][7.14%]
5.Паскудна робота як і всіх[ 2 ][14.29%]
6.Мене це не цікавить[ 1 ][7.14%]
7.Вони просто в танку і нічого не чують[ 1 ][7.14%]
Усього відповідей: 14
fantom2Дата: Четвер, 26.11.2009, 22:37 | Повідомлення # 1
Генералісимус
Група: Адміністратори
Репутація: 0
Статус: Offline
Привіт всім. Цікаво буде подивитися на Вашу думку. Чи відчуваєте Ви в своєму житті руку сільської ради. Голосуйте і коментуйте).

landikeДата: Середа, 12.05.2010, 19:24 | Повідомлення # 2
Майор
Група: Користувачі
Справді цікаво.. я от далеко від села.. думаю на сайті тут молодь більше.. тому голосування треба роздрукувати і повісити на дошці в магазині і біля клубу.. тоді будть результати.. або провести акцію.. "Молодків з нарордом" або "Молодків для Людей" smile

Слава Україні !

fantom2Дата: П`ятниця, 14.05.2010, 22:13 | Повідомлення # 3
Генералісимус
Група: Адміністратори
Quote (landike)
Слава Україні !

Героям Слава!!! Я доже думав над таким приколом...або навіть пару статей друканути, і повісити, я думаю від цього ми сильно не постраждаємо, бо свобода слова поки що трошки жива)))

Форум » Сільське життя » Влада села. » Оцініть діяльність влади нашого села (Ваша думка про роботу влади села)
Сторінка 1 з 11
Пошук:

Дизайн розробка та супровід КОМПІК ІФ Копіювання матеріалів тільки з дозволу адміністрації і з обов'язковим посиланням на сайт
© Copyright с.Молодків molodkiv.if.ua 2010
Український рейтинг TOP.TOPUA.NET Рейтинг сайтів прикарпаття КОМПІК ІФ - інформація, технології, мультимедіа, веб. Розмістити оголошення, фірми, установи, сайти та інше. Івано-Франківськ
Реклама: